facebookinstagramyoutubetwitterflickrtelegram

Comerços amics

Comerços amics de la colla

Amb la voluntat de promocionar el comerç de barri i proximitat, els Castellers de Sants tenim engegada la campanya de Comerços Amics de la Colla.

Ho són tots aquells que col·laboren amb els Castellers de Sants a través del projecte Carnet Gris, el carnet que identifica a aquelles persones castellers i no castellers (que anomenem Amics de la Colla) que treballem amb la voluntat de fer més gran la colla proveint de suport econòmic i organitzatiu a l’entitat.

Té un doble objectiu:

Oferir-te la possibilitat d’ampliar el teu número de clients:

  • El projecte Carnet Gris pretén que el teu negoci incrementi el volum de clients i que el client casteller de Sants hi tingui un tracte especial. La finalitat del Carnet Gris és fomentar el consum de proximitat entre els castellers i, així mateix, que els castellers gaudeixin de condicions beneficioses.

Fer-te publicitat dins de la colla Castellers de Sants a través de:

  • Visibilitat de la raó social i/o logotip del teu negoci i beneficis comercials al butlletí mensual que s’envia a tots els castellers de la colla
  • Inclusió de la raó social i/o logotip del teu comerç a la revista Suc de Pinya que reben tots els castellers.
  • Visibilitat de la raó social i/o logotip del teu negoci i beneficis comercials a la pàgina web de Castellers de Sants (www.borinots.cat).
  • Enllaç de la pàgina web del teu comerç al web de Castellers de Sants.
  • I el major dels impactes... boca-orella del teu negoci entre els 450 castellers de Sants i els seus familiars i amics que són gent del barri i de tota Barcelona.

Quines condicions/avantatges pots oferir a través del projecte Carnet Gris?

Les avantatges poder ser de qualsevol tipus (descomptes o obsequis per compres d’un volum determinat, promocions especials etc...). En definitiva, qualsevol cosa que pugui fer atractiva l’experiència de compra al teu comerç a un volum important de clients de totes les edats.

També podeu participar, si esteu interessats, a la nostra panera de nadal que organitzem simultàniament amb participacions de la loteria i que els membres de la colla venen als seus contactes.

Com em podreu identificar?

Tots els comerços que són Comerç Amic, un cop signat l’acord, reben un adhesiu com el de la imatge per a col·locar-lo a l’entrada del seu establiment.

També reben alguns elements decoratius per a que puguin posar al seu local, i us repartim algun cartell durant la temporada per a que informeu de les nostres activitats.

Com em podreu identificar?

Només cal que ens envieu un correu a amics@borinots.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres i us vindrem a fer una visita